ny_lundenstierna_mobilversion

Returer

GARANTI:
Vi erbjuder alltid 3 års garanti från den dagen du fått dina varor.

ÅNGERRÄTT:
Du har alltid 30 dagars ångerrätt, förutsatt att du inte använt varan och den returneras i oskadat skick. De 30 dagarna räknas från den dagen köpet genomförts.
Vid nyttjande av ångerrätten står Lundenstierna Men's Fashion för alla returfraktkostnader.

Du skickar enkelt tillbaka returerna med hjälp utav retursedeln och returfrakthandlingen du fått tillsammans med dina varor. Har du tappat bort någon utav dessa är det bara att höra av dig till vår kundtjänst för att få nytt info@lundenstierna.se.


BYTESRÄTT:
Först när du är helt nöjd med ditt köp anser vi att ditt köp är avslutat.  Därför erbjuder vi alltid 30 dagars bytesrätt hos oss, förutsatt att du inte använt varan och den returneras i oskadat skick. De 30 dagarna räknas från den dagen köpet genomförts.
Vid nyttjande av bytesrätten står Lundenstierna Men's Fashion för alla returfraktkostnader.

Du skickar enkelt tillbaka den eller de varor du vill byta med hjälp utav retursedeln och returfrakthandlingen du fått tillsamans med dina varor. Har du tappat bort någon utav dessa är det bara att höra av sig till vår kundtjänst för att få nytt info@lundenstierna.se.


REKLAMATION:
Reklamationer sker med hjälp utav den retursedel och den returfrakthandling du fått hemskickat tillsammans med dina varor. Har du tappat bort någon av dessa är du välkommen att kontakta vår kundtjänst för att få nytt info@lundenstierna.se.

  • För att en reklamation skall gå igenom måste felet vara ursprungligt, alltså vara ett fel som fanns där när du fick varan. Felet behöver inte visa sig direkt utan kan också vara ett ursprungligt fel som visar sig efter en viss tid.
  • Normalt slitage räknas inte som ett ursprungligt fel, och felet får heller inte vara orsakat av dig själv.
  • Vi har alltid rätt att laga produkten alternativt ersätta den med en ny innan du har rätt till att få pengarna tillbaka.
  • Du har alltid reklamationsrätt i 3 år efter att du fått dina varor.
  • Vi står för alla fraktkostnader.